Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
22/09/2020

Detencions policials per robatori

La Policia Local de Vilafranca deté en dues actuacions, cinc persones implicades en atracaments i robatoris.

La Policia Local de Vilafranca ha detingut en els darrers dies un total de cinc persones implicades presumptament en diversos atracaments a persones i robatoris forçant vehicles estacionats. 

La primera actuació va ser la nit de dijous i la matinada de divendres passat i els dos presumptes delinqüents es van poder detenir en el marc d'un operatiu conjunt entre la Policia Local i el cos de Mossos d'Esquadra. La trucada d'un ciutadà va alertar a les 22.35h que havia estat víctima d'un robatori amb violència al c/ Ignasi Iglésias, facilitant la descripció del grup de persones, 4 homes i una dona, tots joves. Minuts després, es rep una segona trucada, en aquest cas per part del Cos de Mossos d'Esquadra, informant que s'havia produït un robatori amb violència al c/ l'Alguer, en què la descripció dels autors dels dos robatoris coincidia plenament. 

Després d'un important desplegament dels dos cossos policials, una patrulla del Cos de Mossos d'Esquadra va procedir a la localització i detenció de la dona integrant del grup, mentre que la resta aconseguien fugir. Hores després, la passada matinada, una patrulla de la Policia Local, al corrent dels fets, va detenir un altre dels integrants del grup que s'havia amagat en un canyís proper on s'havien produït els atracaments hores abans, el qual va ser identificar, sense cap dubte, com un dels autors dels atracaments. Tant la Policia Local com els Mossos d'Esquadra segueixen treballant per poder detenir a la resta de participants en els robatoris. 

La segona actuació va tenir lloc la matinada de diumenge, quan agents de la Policia Local detenen tres joves per robar a l'interior de diferents vehicles. La detenció es va poder fer gràcies a la trucada d'una ciutadana que alertava de la presència d'un grup de joves trencant vidres de cotxes estacionats a l'aparcament situat al c/ Camí Fariner amb el c/ Amalia Soler. En arribar, els agents van observar almenys cinc vehicles amb vidres trencats i un grup de joves que sortien corrent. En un primer moment els agents van procedir a la detenció d'un d'ells i, posteriorment, després de diferents gestions se'n van poder detenir dos més, un d'ells menor d'edat.

D'altra banda, la Policia Local de Vilafranca ha denunciat quatre conductors, un d'ells ciclista, per donar positiu en controls d'acoholèmia realitzats les nits del cap de setmana. Les denúncies es van cursar després que patrulles de la Policia Local detectessin els conductors realitzant maniobres estranyes.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 22/09/2020


Segueix-nos a :