Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/09/2020

Trobada amb les direccions dels centres escolars

S'ha treballat intensament amb per reforçar la seguretat en les entrades i sortides dels infants amb l’objectiu d’evitar aglomeracions. Es fa una crida a la coresponsabilitat de les famílies per poder garantir unes entrades i sortides segures.

A Vilafranca tots els centres educatius han treballat aquest estiu per adaptar les seves programacions i elaborar els seus plans d'obertura que han estat validats per la inspecció educativa. L'Ajuntament ha estat treballant de manera coordinada amb la inspecció educativa per oferir tots aquells espais municipals que siguin necessaris per dur a terme l'activitat lectiva amb les millors condicions possibles, garantint tots els aspectes de seguretat i higiene que fixen les normatives. 

La regidora d'Educació, Xell Montserrat, acompanyada per la inspectora Mercè Montané, s'ha reunit recentment amb totes les direccions dels diferents centres educatius. Cal dir que hi ha hagut un intens treball coordinat entre els centres educatius, la inspecció i l'Ajuntament, i que totes les parts han treballat intensament per tal de poder iniciar el curs amb presencialitat, amb les màximes garanties i amb la confiança de les famílies. La regidora va agrair l'esforç que han fet tots els centres per adaptar-se a la situació excepcional, els va desitjar un bon inici de curs, i els va encoratjar a treballar per garantir la presencialitat i la qualitat educativa. 

Entrades i sortides segures
El Servei d'Educació ha treballat intensament amb la Policia Local i les direccions dels centres per reforçar la seguretat en les entrades i sortides dels infants amb l'objectiu d'evitar aglomeracions. En aquest sentit, i atenent els horaris d'entrada i sortida esglaonats dels centres, s'ha allargat la vigilància per tal seguir l'evolució i valorar possibles accions. Així mateix, es fa una crida a la coresponsabilitat de les famílies per poder garantir unes entrades i sortides segures. 

Més informació: 

· Inici del curs escolar
· Manteniment als edifics escolars


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/09/2020


Segueix-nos a :