Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/02/2017

L’Ajuntament de Vilafranca col·loca la bandera espanyola a la Casa de la Vila després de gairebé 5 anys de requeriments judicials

Banderes

L’incompliment de la sentència i dels requeriments judicials hauria pogut comportar multes personals i la inhabilitació de l’alcalde.

L'Ajuntament de Vilafranca ha col.locat la bandera espanyola a l'edifici consistorial en compliment d'un requeriment judicial de l'1 d'agost de 2012, d'una sentència judicial ferma de 20 de gener de 2015 i d'un requeriment d'execució de sentència de 14 de juny de 2016. 

L'Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha explicat que sempre hi ha hagut la bandera catalana, la senyera, al balcó, “perquè és la que identifica a tots els catalans i m'he negat fins ara a situar-hi ni l'estelada ni la bandera espanyola, perquè confrontaven els ciutadans i entenc que tots han de sentir la casa de la Vila com a seva. A partir de la present execució de sentència, negar-se comportava la inhabilitació, cosa que no s'ha donat a cap ajuntament del país. Hem aguantat el que hem pogut però tampoc n'hem fet bandera perquè entenem que no és un tema per treure pit”. L'incompliment de la sentència i dels requeriments hauria pogut comportar multes personals i la inhabilitació de l'alcalde. 

La col·locació de la bandera espanyola i catalana al terrat de l'edifici de la Casa de la Vila anirà acompanyada de la col·locació d'un rètol a la façana amb la llegenda: “La bandera espanyola oneja en aquest ajuntament per requeriment de data 1 d'agost de 2012 i en compliment de sentència ferma de data 20 de gener de 2015”.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/02/2017


Segueix-nos a :