Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/12/2014

Avança el projecte de cooperació des de l’àmbit casteller entre Vilafranca i Lo Prado (Xile)

Taller

El passat dissabte, 13 de desembre, es va portar a terme, a la seu dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, un taller de treball sobre el projecte d’enfortiment del fet casteller al municipi de Lo Prado (Xile).

Aquest taller, promogut conjuntament pel Servei de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Vilafranca conjuntament amb la colla Castellers de Vilafranca, que va comptar amb una important participació de persones de la colla interessades en la cooperació amb la colla castellera de Lo Prado.
Els governs locals de Vilafranca i Lo Prado van signar, el juliol d'aquest any, un conveni de cooperació per a impulsar un projecte d'enfortiment dels castells humans a Xile com a eina d'integració social de col·lectius en risc i escola de democràcia i solidaritat, amb la participació de la colla Castellers de Vilafranca.
La relació entre les colles castelleres de Vilafranca i de Lo Prado es remunta a l'any 2007 i s'ha concretat en diversos intercanvis, actuacions dels verds a Xile, presència i participació de castellers de Lo Prado a la Festa Major de Vilafranca de l'any 2008, etc.
En el context de preparació de les activitats concretes de l'actual projecte, el taller de treball va servir per a proposar, entre d'altres iniciatives, la creació d'un grup de suport al projecte, la realització de diverses activitats d'informació i sensibilització a l'àmbit de Vilafranca i del Penedès en paral·lel a les activitats que es desenvoluparan a Xile.
Entre d'altres accions, el projecte preveu el suport tècnic a la colla de Lo Prado que desenvolupa una part important de les seves activitats en l'àmbit dels centres educatius de la localitat.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/12/2014


Segueix-nos a :