Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/06/2018

S’inicia una nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina

Joves En Acció

L’objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina i/o retornar al sistema educatiu.

El Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca enceta una nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina, destinat a joves de 16 a 30 anys en situació d'atur laboral. El programa vol promoure l'activació i dinamització del jovent, mitjançant diferents accions, per tal d'ampliar les seves competències bàsiques, professionals i personals. L'objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina i/o retornar al sistema educatiu. 

En el programa es donarà suport als i les joves mitjançant diferents accions: tutorització, disseny d'un itinerari formatiu i acompanyament en la inserció laboral. Paral·lelament a l'itinerari individual, es duran a terme accions formatives en grup relacionades amb l'adquisició de competències bàsiques, adaptades a les necessitats i interessos dels i les joves, centrades en el coneixement de tots els recursos existents a l'entorn, tant a nivell laboral com formatiu, incloent-hi el teixit empresarial del territori. 

En l'edició anterior del programa van participar activament 69 joves, dels quals 22 van trobar feina en diferents sectors, 32 van ser derivats a diferents accions formatives, i la resta van iniciar-se en un procés autònom de recerca activa de feina. 

Preinscripcions al programa
On line a l'Administració Oberta de l'Ajuntament de Vilafranca
Presencial a l'Oficina Municipal de Treball o al Servei d'Ocupació i Formació

El programa Joves en Acció per a la recerca de feina està impulsat per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el finançament de la Diputació de Barcelona.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/06/2018


Segueix-nos a :