Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/08/2013

Talls de circulació i desviaments del trànsit durant els dies de Festa Major

Per tal de facilitar l'aparcament als nombrosos visitants que els propers dies vénen per gaudir dels actes de la Festa Major, es recorda que Vilafranca disposa d'una bona xarxa d'aparcaments públics i gratuïts.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès informa que durant la celebració de la Festa Major hi haurà diverses restriccions de trànsit de vehicles, motivades per la celebració dels actes tradicionals, cercaviles, concerts, actes pirotècnics... els dies 29, 30 i 31 d'agost, i 1 i 2 de setembre.

Consulta calendari d'horaris i carrers afectats (pdf)

D'altra banda, per tal de facilitar l'aparcament als nombrosos visitants que els propers dies vénen a la Vila per gaudir dels actes de la Festa Major, es recorda que Vilafranca disposa d'una bona xarxa d'aparcaments públics i gratuïts com al c/ d'Eugeni d'Ors - Av. de Tarragona, al parc de Sant Julià, a l'ampliació del balcó de les Clotes (entre el vial de les Clotes i el c/ del Balcó de les Clotes i al c/ de Torrelles de Foix entre els carrers Sant Jordi i Ferran), a l'Espirall a la plaça dels Segadors i al parc de Llevant, al Molí d'en Rovira l'aparcament de la plaça de les Avantguardes, i a la zona esportiva, entre d'altres. A més, hi ha els aparcaments de pagament de la plaça del Penedès, Cal Rondina (c/Sta Clara) i Pati de la Serra.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/08/2013


Segueix-nos a :