Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/05/2012

Conferències formatives per a entitats sense ànim de lucre

Obre't portes

S’organitzen dues sessions formatives gratuïtes per als dimarts 29 de maig i 5 de juny

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza dues conferències formatives per a entitats sense ànim de lucre: La web de la teva entitat i el Portal vilaentitats.cat i La modificació d'estatuts.
La primera conferència La web de la teva entitat i el Portal vilaentitats.cat es realitzarà dimarts vinent, dia 29 de maig, i anirà a càrrec de Jaume Roque, director de Districte Digital, empresa creadora del programari del Portal d'Entitats. En la conferència es tractaran temes com les novetats i possibilitats de l'aplicatiu, dubtes i propostes de millora, el lloc web portal.vilaentitats.cat, com es pot aprofitar la web i com crear-la i/o millorar-la. 

La segona conferència La modificació d'estatuts de les entitats ( 2a edició), es realitzarà el dimarts 5 de juny i anirà a càrrec de Patrícia Julià. Llicenciada en dret per la UB i màster en dret mercantil, actualment és responsable de l'àrea jurídica de l'empresa SeinProDat, especialitzada en protecció de dades i advocada de la Federació d'Ateneus de Catalunya. En la conferència s'explicarà detalladament a què obliga la nova llei 4/2008, quines modificacions són recomanables d'incorporar als estatuts i on es poden trobar els models nous d'estatuts entre d'altres temes. 

Totes dues conferències es realitzaran a l'Escorxador, a les 19 hores i són gratuïtes. Per assistir a qualsevol de les conferències cal inscripció prèvia per tal d'adaptar al màxim els continguts de cada tema. Podeu fer-ho a través del correu electrònic escorxador@vilafranca.org o per telèfon al 93 890 04 59. Igualment, es pot fer la inscripció presencialment a l'Escorxador.

Més informació

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 25/05/2012


Segueix-nos a :