Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/05/2018

La Fundació Mas Albornà elabora els trons per apadrinar la Festa Major

Presentació

El tro tindrà forma de “carretilla” que fan petar els elements de foc de la festa amb una anella, per tal que es pugui utilitzar per portar el mocador.

La Fundació Mas Albornà és l'entitat encarregada de realitzar el tro de la Festa Major d'enguany. Es podrà apadrinar a partir d'aquest cap de setmana a la parada de les Fires de Maig dels Administradors.

Els Administradors han presentat l'entitat que realitzarà els “trons” que els ciutadans podran apadrinar i, així, vehicular la col·laboració econòmica dels particulars a “la més típica”. L'administradora Esther Ribas explicava que des del principi “hem volgut una FM inclusiva on tothom hi participi i en gaudeixi. Vam proposar a Mas Albornà que ens fes el tro i ho van entomar amb molta il.lusió i ganes. La proposta que ens van fer ens va agradar molt”. 

Per la seva banda, Anna Rovira, directora del centre ocupacional de Mas Albornà, va confessar que “ens encanta col·laborar en un esdeveniment tan vilafranquí com la Festa Major. Volíem trencar amb el que s'havia fet fins ara i fer una creació nova i atractiva”. 

El tro tindrà forma de “carretilla” que fan petar els elements de foc de la festa amb una anella per tal que es pugui utilitzar per portar el mocador. El tro està fet amb roda de sac i tela de mocador casteller que pot ser verd o vermell.
Els trons seran elaborats 100% artesanalment i se n'ha fet una tirada de 800 exemplars. “Esperem veure molts mocadors amb el tro. Animem tothom a col·laborar amb la Festa Major i apadrinar un tro”, han demanat des de Mas Albornà.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/05/2018


Segueix-nos a :