Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/12/2017

El teatre Cal Bolet i l’Auditori municipal de Vilafranca, guardonats als premis ARC 2017

 premis ARC Els guardonats a la gala dels premis ARC

El premi va ser en la categoria de millor programació de teatre o auditori.

L'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) va celebrar dimarts la gala de lliurament de la 15a edició dels Premis ARC. Es van lliurar un total de 17 guardons que premien la feina de músics, programadors, sales de concerts i la resta de professionals del sector.
Els guardons dels XV Premis ARC, lliurats al Mercat de les Flors, en una gala conduïda i presentada per Quim Masferrer, van premir entre d'altres Love of Lesbian, Els Amics de les Arts, Los 80 principales, Doctor Prats, l'Orquestra Nova Saturno, La Pegatina, Txarango, i Albert Pla i Tortell Poltrona.
En la categoria de millor programació de teatre o auditori, el guanyador va ser el Teatre Cal Bolet i l'Auditori municipal de Vilafranca del Penedès. Després d'haver estat finalista en alguna altra ocasió, enguany el teatre i l'auditori de Vilafranca van ser els guanyadors en aquesta categoria, on també competien el teatre Kursaal de Manresa, el Teatre-Auditori Atrium de Viladecans i l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles.
El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, s'ha mostrat molt content amb el premi “perquè dóna un valor afegit a la nostra programació. Estàvem molt animats aquesta vegada perquè sabíem que havíem fet una molt bona programació”. El regidor ha recordat que altres anys Vilafranca també havia estat nominada també en la millor programació musical de festa major. “Avui es demostra una vegada més que Vilafranca es puntera en el mon cultural. Cal felicitar tot l'equip tècnic de Cultura i la comissió de programació de les arts escèniques pel gran treball que fan”, ha dit Raimon Gusi.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/12/2017


Segueix-nos a :