Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
24/09/2019

Millores als pavellons d’hoquei i Firal per a la pràctica de l’hoquei i el patinatge artístic

 pista pavelló Firal Nova pista d'hoquei al Pavelló Fral

La inversió en aquestes millores arriba als 35.000 euros.

En les darreres setmanes s'han completat un seguit de millores al pavelló municipal d'hoquei i al pavelló firal per donar un millor servei a les entitats i clubs practicants de l'hoquei i el patinatge artístic.
La regidora d'Esports, Anna Doblas, ha visitat aquestes millores indicant que són el resultat de l'aplicació d'una ampliació de pressupost aprovada el passat mes d'abril i inclou la instal·lació d'una nova tanca perimetral a la pista del Pavelló d'Hoquei, que era una demanda dels clubs usuaris, i unes noves xarxes de protecció darrere les porteries que se sustenten en l'estructura metàl•lica del sostre. Aquestes millores s'afegeixen a la retirada del fals sostre, el pintat de la pista i la instal·lació d'il·luminació led en el pavelló “que suposa més intensitat de llum, més estalvi energètic i sostenibilitat, tal com s'està aplicant en totes les reformes i en els edificis municipals de nova construcció”, ha dit la regidora.
Pel que fa al pavelló Firal, s'hi ha instal·lat la tanca antiga que s'ha retirat del pavelló d'hoquei. “Recuperem un equipament per a la pràctica de l'hoquei i el patinatge artístic, de manera que aconseguim tenir tres pistes, dues al pavelló d'hoquei i una al pavelló Firal, per oferir-les als clubs i entitats esportives”, afirmava Anna Doblas.
La inversió en aquestes millores arriba als 35.000 euros.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 24/09/2019


Segueix-nos a :