Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/03/2020

L’Ajuntament estudia bonificacions i compensacions per a empreses i famílies amb motiu de la crisi del Coronavirus-COVID-19

Aquestes mesures anirien encaminades a aplicar bonificacions sobre determinades taxes municipals i establir mecanismes de compensació per a les famílies usuàries dels serveis municipals.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès està estudiant quines mesures fiscals aplicarà per ajudar les empreses i famílies del municipi davant la crisi i les pèrdues econòmiques que està provocant el Coronavirus-COVID-19.

L'Ajuntament, conscient del trasbals econòmic que estan generant les mesures de contenció de la pandèmia, està analitzant quines mesures es poden aplicar per alleugerir, en la mesura del possible, les conseqüències econòmiques que està patint la ciutadania i el teixit empresarial del municipi.

Aquestes mesures anirien encaminades a aplicar bonificacions sobre determinades taxes municipals i establir mecanismes de compensació per a les famílies usuàries dels serveis municipals.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/03/2020


Segueix-nos a :