Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
04/07/2018

3a edició del ClaustreJocs, 20 hores de jocs al Claustre de Sant Francesc.

Cartell

Aquest any, les jornades es realitzaran durant el cap de setmana del 14 i 15 de juliol amb un canvi de format però mantenint la seva essència: fer accessible el joc en un dels llocs amb més encant de la vila.

El ClaustreJocs són les jornades estiuenques dels jocs de taula, rol i miniatures a la vila que per tercer any consecutiu es realitzen al Claustre de Sant Francesc, un espai idoni per gaudir dels jocs a l'aire lliure en un entorn privilegiat i tranquil, en ple centre de Vilafranca. És un esdeveniment ideal per a qui vulgui conèixer a altres jugadors i jugadores, i treure a taula jocs de llarga durada que estiguin estancats a les prestatgeries. Però també serveix per a qui no sap jugar i vulgui provar què són els jocs de taula moderns, ja que es disposarà d'una àmplia ludoteca per a tots els nivells.
Enguany, el ClaustreJocs evoluciona de format i en lloc de realitzar-se en un format de 24 hores sense parar, es realitzarà en horari diürn, durant el cap de setmana del 14 i 15 de juliol. Els horaris d'aquests dos dies seran els següents: dissabte, 14 de juliol, de les 10,30 del matí i fins a les 22h; i diumenge de les 10 del matí i fins a les 6 de la tarda. 

La novetat d'aquesta edició és el format nocturn, el qual es realitzarà a l'Alberg municipal de Joventut, tot aprofitant que durant aquestes dates també es realitza l'intercanvi internacional juvenil Body Language 4 Inclusion. A partir de les 11 de la nit, es realitzarà una activitat compartida amb els joves participants de l'intercanvi a través del joc narratiu, una tipologia de jocs que incorporen la representació teatral, un dels eixos temàtics de l'intercanvi. Per aquest motiu, es dona l'opció a les persones assistents al ClaustreJocs fer una reserva a l'alberg i poder pernoctar-hi després de l'activitat per tal que l'endemà, si ho desitgen, puguin continuar jugant al claustre. Les places son limitades i per això s'aconsella a tot aquell que vulgui gaudir d'una nit diferent fora de casa, i jugar amb joves d'altres indrets d'Europa, faci la seva reserva a alberg@vilafranca.org. Aquesta opció té un cost de 13,65 euros en concepte de pernoctació (amb l'esmorzar opcional, no inclòs al preu). 

L'accés a les jornades és gratuït, però tal com s'ha promogut en les anteriors edicions, el ClaustreJocs també vol ser una activitat solidària, amb la qual cosa es torna a repetir la fórmula de recaptació d'aliments per al Rebost Solidari de Vilafranca, per això s'anima que tothom que hi assisteixi col·labori portant aliments (oli, llet i/o peix en conserva) com a entrada. 

Aquesta iniciativa està promoguda per l'associació ADALT, amb la col·laboració de l'associació juvenil La Casa dels Estranys, les jornades Vila Juga i Jugaires del Penedès, i forma part de la programació Jovestiu OFF del servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 04/07/2018


Segueix-nos a :