Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/09/2017

Curs per a nadons a l’Escola Municipal de Música 2017

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet organitza de nou el curs de sensibilització musical per a nadons de 12 mesos a 3 anys anomenat Picant de mans.

La música en els nadons incideix de manera natural en el seu desenvolupament motor, cognitiu i emocional. A través de les moixaines, jocs de falda i cançons, l'infant té l'oportunitat de fer un aprenentatge tant descoberta del cos, com del llenguatge oral, del ritme, de la música i del moviment. Es treballa la lateralitat i la relació amb els altres; les audicions, l'atenció i l'escolta; i la manipulació d'instruments i materials sonors, l'experimentació i la imaginació. Tot aquest treball, a més, es veu reforçat per l'estimulació afectiva que proporciona el contacte amb el cos i amb la veu de l'adult (pare-mare, avi-àvia...), amb qui es comparteix l'experiència. 

Els objectius del curs són: introduir l'infant en el món de la música de manera natural, interrelacionar el llenguatge musical amb altres llenguatges, afavorir en els nadons el component lúdic en l'activitat musical, afavorir el procés d'autonomia i socialització de l'infant a través de les cançons, jocs dansats i danses, afavorir l'experimentació i el desenvolupament de la imaginació a través de la descoberta i manipulació d'instruments i materials sonors, afavorir a través de l'experiència musical el lligam afectiu amb el pare, la mare, o l'adult acompanyant, dotar els pares i mares participants d'un repertori bàsic, per poder transmetre als seus fills, basat en la cultura i tradicions del nostre país.
Les sessions són de 30 o 45 minuts, segons l'edat de l'infant, on s'hi treballen les cançons, les audicions, danses i jocs relacionats amb l'estació i les festes, diades i tradicions que s'hi corresponguin. 

El curs serà a càrrec de Montse Terrades, titulada en educació infantil per la IOC, formada en el món de la música, en direcció coral als cursos de la Federació Catalana d'Entitats Corals. 

El curs estarà format per 10 sessions que es desenvoluparan divendres a la tarda des del 29 de setembre fins al 15 de desembre de 2017 en tres horaris diferents: de 17,15 a 18h (infants de 12 mesos a 2 anys), de 18 a 18,45h (infants de 2 a 3 anys) i de 18,45 a 19,30h (infants de 2 a 3 anys). 

Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos del dilluns 18 al divendres 29 de setembre a l'Escola Municipal de Música M. D. Calvet en horari de 10 a 12h i de 17 a 20,30h, per email escolademusica@vilafranca.cat o per telèfon 93 817 37 93. Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/09/2017


Segueix-nos a :