Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/01/2018

Es presenta a Vilafranca el llibre "Reflexions cap a una cooperació transformadora"

El proper dijous, 18 de gener, a les 19 hores, tindrà lloc, al Claustre de Sant Francesc, la presentació del llibre Reflexions cap a una cooperació transformadora

El proper dijous, 18 de gener, a les 19 hores, tindrà lloc, al Claustre de Sant Francesc, la presentació del llibre Reflexions cap a una cooperació transformadora, amb la presència de la Regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo i del Secretari General de la UGT a l'Anoia-Penedès-Garraf, Francesc Rica.

José López Alcaraz , tècnic de cooperació de la Fundació Josep Comaposada - Sindicalistes Solidaris és l'autor d'aquesta obra que tracta d'ajudar a identificar i definir una nova concepció de la cooperació  a partir de quatre preguntes claus: el Què, el Qui, el Com i el Per què de la cooperació.

L'autor, des de fa més de 20 anys, treballa en la cooperació a l'àmbit de la Mediterrània i també en Amèrica llatina. Partint d'aquesta experiència i nascut arrel d'uns tallers participatius, el llibre ens vol apropar al debat i reflexió, sense dogmatismes, tot aportant noves idees per ampliar la visió d'aquelles generacions que s'estan integrant al procés de desenvolupament sostenible.

L'acte, obert al públic, està coorganitzat per la Fundació Josep Comaposada i el Servei de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Vilafranca.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/01/2018


Segueix-nos a :