Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/03/2019

73 donacions en la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang” a Vilafranca

Campanya de donació de sang

Un total de 28 municipis del país se sumen a aquesta iniciativa solidària que busca aconseguir el màxim nombre de donacions de sang just abans de Setmana Santa.

Aquest dilluns a la tarda va tenir lloc la campanya especial de donació de sang Els Bombers t'acompanyen a donar sang, que per 4t any consecutiu es duia a terme a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca, organitzada pel Banc de Sang i Teixits i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l'Ajuntament de Vilafranca i l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Penedès. 

Un total de 28 municipis del país se sumen a aquesta iniciativa solidària que busca aconseguir el màxim nombre de donacions de sang just abans de Setmana Santa, època en què baixen les reserves. La donació de sang va estar amenitzada per exhibicions de rescat dels Bombers de Vilafranca, de les unitats canines de la Policia Local de Sabadell i de Vilafranca i per tallers infantils a càrrec de Creu Roja Alt Penedès. Un total de 73 persones van acostar-se a la Unitat Mòbil del Banc de Sang situada a la mateixa rambla. 

La regidora de Salut i Consum, Anna Doblas, ha recordat que cada primer dilluns de mes hi ha a la rambla la unitat mòbil per donar sang i ha destacat la importància que un col·lectiu com els Bombers impulsi campanyes que “donen vida i puguin concentrar persones de diferents edats, sobretot infants i joves que alhora faran l'efecte crida perquè els adults que els acompanyen s'animin a ser o portar donants. Vilafranca del Penedès, un any més, mostra la seva solidaritat, aquesta vegada per una causa tan necessària”.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/03/2019


Segueix-nos a :