Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/08/2013

Sortida de la capta de la Festa Major 2013

Capta 2013

Amb la sortida de la capta s'ha donat a conèixer el programa, l'estampa i el regal d'aquest any.

A les 9 hores del matí, els tres morterets han anunciat l'inici de la capta de la Festa Major 2013. Administradors i col·laboradors recorren, a toc de gralla, els carrers de la vila perquè tothom qui ho vulgui pugui comprar el programa d'enguany. El programa, va acompanyat de l'estampa de sant Fèlix, que aquest any ha realitzat Lluís Masachs, i del regal, un llibre-joc ideat pel Jaume Clavé i il.lustrat també per Lluís Masachs. Tot, dins una capsa de cartró.
La capta recorre aquest matí els carrers del Centre, el barri de Sant Julià, Pla del Diable i part de les Clotes. A la tarda recorrerà el barri del Poble Nou i La Barceloneta. Per demà dimecres, al matí es preveu finalitzar el Centre i Les Clotes i enfilar cap a l'Espirall. A la tarda s'anirà a La Girada i Molí d'en Rovira. 
El preu és del programa és de 30€ més la voluntat, preu congelat des de fa uns quants anys. L'adquisició del programa és una manera de contribuir a la festa que ofereix la gran majoria dels seus actes de forma gratuïta.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/08/2013


Segueix-nos a :