Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
24/07/2020

Espectacle poètic i musical “Tot dorm” divendres 31 al claustre de Sant Francesc

Tot dorm

Una proposta intimista que inclou cançons des de cants tradicionals fins a poemes musicats, a càrrec d'un trio acústic, on diuen a tres tot de poemes fets cançó.

Divendres 31 de juliol, a les 21h, al claustre de Sant Francesc, tindrà lloc l'espectacle poètic i musical Tot Dorm, una nova proposta del cicle Paraules al Claustre i +. 

Continuant amb la programació que dona contingut al cicle, la veu de Neus Borrell, la guitarra de Miquel Joan i la percussió de Jordi Rallo presenten un espectacle que entrellaça música i poesia amb el títol de Tot Dorm. Es tracta d'una proposta intimista que inclou cançons des de cants tradicionals fins a poemes musicats d'Anna Dodas, Maria Mercè Marçal, Jacint Verdaguer i d'altres autors. Un trio acústic on diuen a tres tot de poemes fets cançó. 

Per Neus Borrell (Sant Pol de Mar,1993) el cant és una font de comunicació, una eina per apropar-se al mateix cant, que és com retrobar-se amb un mateix. Enguany ha publicat l'EP Tot Dorm (2019, Coopula), a duet amb el guitarrista Miquel Joan. 
A Miquel Joan (Lleida, 1991) li va caure la guitarra per sorpresa als dotze anys i ja no ha parat. És admirador a parts iguals de la guitarra de Julián Arcas i de la poesia de Verdaguer, per dir només dos noms, i tossudament prova de fer-ne barreges amb la Neus Borrell i en Jordi Rallo. 
Per Jordi Rallo, nascut a Badalona, la percussió es desplega en un singular set que inclou tables, darbuka, panderos, kanjira, uddus, caixó i gongs, entre altres instruments. Format a l'Índia amb el mestre Uttam-das a Rishikesh, Rallo és un dels millors intèrprets de tabla al nostre país. Els tres s'han trobat per la paraula en la corda, la veu i el ritme. 

L'accés a l'espectacle serà gratuït, però l'aforament serà limitat a 60 persones
Per tal d'assistir-hi cal fer la reserva de la localitat a cultura@vilafranca.org
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 24/07/2020


Segueix-nos a :