Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/05/2018

VINSEUM celebra el Dia Internacional dels Museus 2018

Vinseum

Del 18 al 26 de maig s'han programat activitats per a tots els públics.

Aquest cap de setmana VINSEUM celebra el Dia Internacional dels Museus, dia gran dels museus, amb unes jornades de portes obertes i amb la celebració de la Nit dels Museus o Nit Blanca, que farà que dissabte a la nit, VINSEUM obri per a tots aquells que vulguin visitar-lo a la llum de les estrelles. Del 18 al 26 de maig també s'han programat activitats per a tots els públics, “una oportunitat per captar nous públics, que és un dels objectius del museu”, comentava el director de VINSEUM, Xavier Fornos. La presentació del programa s'ha fet en roda de premsa amb l'assistència del director de VINSEUM, Xavier Fornos, el responsable d'Acció cultural del Museu, Jordi Ribas, i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi. El regidor de Cultura ha elogiat el programa commemoratiu de l'efemèride i ha ressaltat la coincidència amb les Fires de Maig, indicant la importància “que siguem actius i celebrem aquestes efemèrides”. El regidor ha posat èmfasi en la qualitat de les propostes, i ha parlat de “millora de la gestió del museu, sobretot per l'equip tècnic que hi ha al darrera, que s'ha professionalitzat i penso que fora bo que es fes càrrec també de la promoció i gestió de la nova Casa de la Festa Major”.

Sobre el Dia Internacional dels Museus
El Dia Internacional dels Museus (DIM) se celebra anualment el 18 de maig. És un esdeveniment organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des del 1977, que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat. Enguany l'esdeveniment gira al voltant del Museus hiperconnectats: nous enfocaments, nous públics.
Amb motiu del DIM, la majoria dels equipaments museístics catalans organitzen una gran quantitat d'activitats que tenen lloc el mateix 18 de maig i/o en dies anteriors i posteriors a aquesta data, ja sigui en forma d'esdeveniments puntuals com programacions que poden durar tota una jornada o varis dies. 

Consulta aquí els actes programats a VINSEUM
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/05/2018


Segueix-nos a :