Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/04/2015

Conferència de Xavier Sala i Martin a Vilafranca del Penedès

Xavier Sala i Martin

En el marc de Desenvolupa't, un cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, organitzat pel Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

El Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca, en el marc del cicle Desenvolupa't 2015, presenta la conferència de Xavier Sala i Martin Com capgirar una empresa, una marca o un negoci 180 graus amb èxit, que es realitzarà el divendres 15 de maig, de 9,15 a 11,30 hores a l'Auditori de Vilafranca del Penedès.
Després de l'èxit de públic aconseguit amb les anteriors edicions del Desenvolupa't, el Servei de Promoció econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca presenta aquesta conferència, en el marc de les Fires de Maig, que dóna el tret de sortida al Desenvolupa't 2015, cicle de conferències que per quart any consecutiu porta a Vilafranca ponents de diferents àmbits amb l'objectiu d'aportar optimisme i il·lusió a professionals, empresaris i emprenedors, davant la situació actual.
En aquesta ocasió, Sala i Martin exposarà als assistents les claus per capgirar una empresa, una marca o un negoci 180 graus amb èxit basant-se en la seva experiència personal com a membre de la junta directiva i president de la comissió econòmica del Futbol Club Barcelona.
Xavier Sala i Martin és Catedràtic J. M. Grossman d'Economia de la Columbia University a New York i l'Assessor Econòmic Principal del Center for Global Competitiveness and Performance del Fòrum Econòmic Mundial de Davos, Suïssa. També és investigador associat del National Bureau of Economic Research i membre del consell de Catalunya de Telefónica.
Defensor habitual de posicions liberals en economia i professor amb experiència, Sala i Martin és capaç de transmetre idees complexes en un format fàcil d'entendre utilitzant exemples acolorits i llenguatge entretingut. Amb una reputació de presentacions humorístiques i esclaridores, Sala i Martin participa com a conferenciant en els principals esdeveniments financers de tot el món.
Aquesta conferència té un preu de 10 euros i està oberta a tothom, amb especial orientació a professionals i directius. Es poden tramitar les inscripcions i la compra d'entrades a través del web http://desenvolupat.vilafranca.org.  
Desenvolupa't és un cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, organitzat pel Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. 

Més informació (pdf)

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/04/2015


Segueix-nos a :