Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/02/2018

Campanya d’adhesió d’establiments a l’arbitratge de consum

L’arbitratge de consum és una eina que permet solucionar, de manera ràpida i gratuïta, els possibles conflictes que puguin sorgir com a conseqüència d’una relació de consum.

La Junta Arbitral de Consum de l'Ajuntament de Vilafranca portarà a terme en les properes setmanes una nova campanya d'adhesió d'establiments a l'arbitratge de consum, amb l'objectiu d'afavorir i fomentar les bones pràctiques comercials a fi d'aconseguir l'excel·lència en els productes i serveis que els comerciants i professionals de Vilafranca posen a disposició de la ciutadania. 

Una informadora acreditada per l'Ajuntament visitarà 125 establiments de nova obertura a diferents barris, per tal d'explicar-los el funcionament del sistema arbitral, la implementació que té a Vilafranca i els avantatges que els suposa l'adhesió. 

L'arbitratge de consum és una eina que permet solucionar, de manera ràpida i gratuïta, els possibles conflictes que puguin sorgir amb les persones consumidores, com a conseqüència d'una relació de consum. El fet de ser un establiment adherit al sistema arbitral de consum aporta un distintiu de qualitat i un senyal de compromís i de confiança per als seus clients. 

Actualment a Vilafranca hi ha 737 establiments que ja s'han adherit voluntàriament a aquest sistema.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/02/2018


Segueix-nos a :