Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/09/2020

Comença la temporada 2020-2021 d’espectacles familiars de Vilafranca del Penedès

Festa de presentació

Aquesta temporada la venda es realitzarà per trams. El primer tram inclourà els espectacles de setembre i octubre, que es posaran a la venda el dimarts 15 de setembre a la pàgina www.espectacles.vilafranca.cat

Aquesta setmana s'ha presentat la temporada d'espectacles familiars de Vilafranca del Penedès, en una festa coorganitzada pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Xarxa de Vilafranca. La festa es va celebrar al migdia al claustre dels Trinitaris, amb aforament limitat, i va comptar amb l'espectacle de clown A la fresca de la companyia Anna Confetti/Cirquet Confetti, on tres personatges i una cadira gegant sortien a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques; escenes quotidianes i surrealistes, que portades l'extrem esdevenen divertides. La periodista Laia Paretas va donar a conèixer la programació dels espectacles familiars fins al gener del 2021, en la que hi ha espectacles per a tots els gustos: titelles, teatre, música, màgia i dansa.

Espectacles programats

Trobairitz Micro Troupe. Diumenge 20 de setembre, les 12h
La princesa en texans Cia. Sgratta. Diumenge 18 d'octubre, a les 12h teatre a Cal Bolet.
Ma, me, mi Mozart de l'Auditori de BCN. Diumenge 18 d'octubre, a les 12h Música a l'Auditori
El circ dels impossibles Mag Stigman. Diumenge 8 de novembre, a les 12h Màgia a Cal Bolet
Lù Cia. Maduixa. Diumenge 27 de desembre, a les 12.30h i 17h Dansa a Cal Bolet
Soc feliç-Dàmaris Gelabert. Diumenge,10 de gener, a les 12h. Música a l'Auditori 

La Xarxa ha anunciat també la resta d'espectacles que programarà fins el març del 2020 i que seran: Blancaneus i els set nans de la companyia Magatzem Arts (febrer) i Adéu Peter Pan, de la companyia Festuc Teatre (març).

Venda d'entrades
Aquesta temporada la venda es realitzarà per trams. El primer tram inclourà els espectacles de setembre i octubre, que es posaran a la venda el dimarts 15 de setembre a la pàgina www.espectacles.vilafranca.cat
Des del Teatre Cal Bolet i l'Auditori de Vilafranca es recomana la compra per Internet per qüestions de prevenció de contagi, tal i com indica el pla sectorial de les arts escèniques aprovat per la Generalitat de Catalunya.
La compra estarà oberta a tothom i des del primer dia es podran comprar entrades soltes dels espectacles de familiars de setembre i octubre. La resta d'espectacles (novembre, desembre i gener) s'aniran posant a la venda per trams més endavant i s'anunciarà dins de cada espectacle de la web. 

Les entrades adquirides dels espectacles reprogramats no seran vàlides i s'hauran de comprar novament a partir del dia 15 de setembre a la web.
Es manté el preu que la temporada anterior, 6€ per persona a partir de 3 anys (menors de 3 anys no ocupen seient), tot i que aquesta temporada no hi haurà abonaments familiars, ni per internet ni a taquilla. L'aforament dels espectacles serà del 50% de les localitats del teatre Cal Bolet i l'Auditori.
Malgrat que la recomanació és la venda per internet, per a qui no tingui accés a internet les taquilles del Teatre Cal Bolet s'obriran al públic a partir del 17 de setembre, cada dijous de 18 a 20 hores i només es podran comprar entrades soltes dels espectacles.
El regidor de cultura, Ricard Rafecas, ha convidat els vilafranquins i les vilafranquines a gaudir de la cultura amb seguretat i ha recordat que malgrat és una temporada incerta, l'Ajuntament de Vilafranca ha implementat totes les mesures recomanades i per això l'aforament del Teatre Cal Bolet i de l'Auditori de Vilafranca es reduirà al 50% i será obligatori l'ús de la mascareta. Per això, les entrades pels espectacles reprogramats no seran vàlides i  s'hauran de tornar a adquirir.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/09/2020


Segueix-nos a :