Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/02/2019

Hackató per promoure la reducció de l’ús de plàstics en el marc de l’Ecosistema d’Innovació “Penedès Sostenible i Saludable”

Cartell

Es farà el dilluns 25 de febrer, de 9.30 a 14.30h, a l'edifici de l'Enològica de Vilafranca del Penedès.

L'Ajuntament de Vilafranca llença el repte de com promoure la reducció de residus, i concretament el consum de plàstics i organitza una nova hackató. L'objectiu és generar idees i solucions innovadores per reduir-ne el consum. Un repte local amb conseqüències globals. L'esdeveniment serà dilluns 25 de febrer, de 9.30 a 14.30h, a l'edifici de l'Enològica de Vilafranca del Penedès. 

Aquesta és la segona hackató que organitza l'Ajuntament en el marc de l'Ecosistema d'Innovació per un Penedès Sostenible i Saludable. Un programa que fomenta la col·laboració entre diferents agents aplicant noves metodologies de treball, més transversals, innovadores i creatives. 

Les hackatons són tallers d'innovació oberta, és Innovació a través del diàleg. La idea principal és que no és possible innovar sense la col·laboració de les empreses amb tots els destinataris del seu producte, usuaris o consumidors. Aquestes metodologies ajuden a fer més competitius els serveis que ofereixen les empreses i les administracions del nostre territori i que comparteixen els valors per fer del Penedès un territori més sostenible i saludable.
Aquest taller d'innovació s'adreça a empreses i comerços interessats i implicats en la iniciativa però també ciutadania en tant que destinatària final i consumidora. 

Més informació a:
Servei de Promoció Econòmica de Vilafranca
Tel. 93 817 11 69
promocioeconomica@vilafranca.cat  Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/02/2019


Segueix-nos a :