Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/09/2018

La temporada d’espectacles familiars a Vilafranca es presenta amb una gran festa

Sidral Brass Band

Organitzada conjuntament per La Xarxa i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, es presentarà diumenge vinent, al parc del Tívoli.

El proper diumenge, 16 de setembre, a les 12h, el parc Tívoli de Vilafranca acollirà la festa de presentació de la nova temporada d'espectacles familiars, organitzada conjuntament per La Xarxa i el Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. La festa començarà a les 12h del migdia amb Clap!, el darrer concert-espectacle de la Sidral Brass Band. 
Però des d'una hora abans, el públic assistent serà obsequiat amb coca i xocolata. El periodista penedesenc Ernest Gili conduirà l'acte i donarà a conèixer tots els espectacles adreçats al públic familiar que es representaran entre l'octubre de 2018 i el mes de gener de 2019. Fins al maig, en el cas dels que programa La Xarxa. Al llarg del matí, també es sortejaran entrades entre el públic assistent.

En Clap és un extraterrestre vingut d'un asteroide llunyà, que descobreix la música per primer cop quan aterra al mig d'un concert. Ha vingut per a una missió molt important, que alhora és el seu somni: poder volar. Ho aconseguirà?
La Sidral Brass Band és una formació que neix entre notes musicals i vinyes de l'Alt Penedès i que ha recorregut places, carrers i festivals d'arreu d'Europa amb la seva música.

Una programació àmplia i diversa
La programació familiar està organitzada per La Xarxa i pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca i contempla diferents disciplines: teatre, música, dansa, màgia i circ, per tal que el públic familiar pugui gaudir de les diferents propostes de les arts escèniques i musicals a la ciutat.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/09/2018


Segueix-nos a :