Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/02/2014

Vilafranca acull una jornada de professionals de la mediació de conflictes

Jornada de mediació

La II Jornada de Professionals de la Mediació de Conflictes de Catalunya (ACDMA) es va celebrar amb el lema "Reptes dels professionals de la mediació, avui".

Divendres passat Vilafranca del Penedès va acollir la II Jornada de Professionals de la Mediació de Conflictes de Catalunya (ACDMA), amb el lema Reptes dels professionals de la mediació, avui. La jornada organitzada per l'entitat que acull els professionals de la mediació de conflictes, va comptar amb l'assistència un centenar de persones inscrites. A l'acte d'obertura hi van prendre part el regidor de Ciutadania i Convivència de l'Ajuntament de Vilafranca, Sebastià Jané, la consellera de Benestar Social del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Maria Rosell i la presidenta de l'ACDMA, Núria Villanueva.
Entre d'altres la jornada va comptar amb una taula rodona moderada per la síndica de greuges de Vilafranca, M. Glòria Valeri, en què van participar la directora del centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, Anna Llanza, i la Magistrada de la sala social del TSJ de Catalunya, Sara Pose.
La jornada la van cloure regidor Sebastià Jané i el tinent d'alcalde i coordinador de l'Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa. 
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/02/2014


Segueix-nos a :