Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/09/2020

Accions formatives de l’OMT de Vilafranca per a la millora de l’ocupabilitat

Són tres cursos: "Mindfulness per afrontar l'atur i la recerca de feina", "Utilitza el teu smartphone per a la recerca de feina" i "Practica la venda de tu mateix a través de l'Elevator Pitch".

L'Oficina Municipal de Treball (OMT) de l'Ajuntament de Vilafranca organitza, conjuntament amb Diputació de Barcelona, diversos cursos adreçats a la millora de l'ocupabilitat i la recerca de feina de les persones en situació d'atur laboral. Enguany, i a causa de la situació sanitària actual, la majoria d'accions es realitzaran de manera virtual per tal d'evitar riscos tot garantint el bon funcionament de les activitats. 

El primer curs, “Mindfulness per afrontar l'atur i la recerca de feina”, es realitzarà entre el 21 de setembre i l'1 d'octubre, i té per objectiu desenvolupar recursos i eines per a afrontar situacions estressants, com poden ser l'atur i la recerca de feina, millorant així el benestar personal i els resultats obtinguts. Aquest curs es realitzarà online en horari de 9.30 a 12.30h.

La segona acció formativa està prevista per al mes d'octubre i serà “Utilitza el teu smartphone per a la recerca de feina”, de 6 hores de durada. Aquest nou curs pretén ajudar als participants a conèixer les app mòbils que afavoreixen la participació i seguiment de candidatures web i a fer un bon ús de les xarxes i posicionament digital. Aquesta és l'única acció formativa que es farà de manera presencial els dies 5 i 7 d'octubre, de 15.30 a 18.30h a La Fassina. 

La darrera acció formativa, prevista per al 10 de novembre, porta per títol “Practica la venda de tu mateix a través de l'Elevator Pitch”, que es farà també en format online de 09.30 a 13.30h i se centrarà bàsicament en treballar la comunicació en el procés de venda de la nostra candidatura.

Qualsevol persona interessada en participar en aquestes accions formatives, cal que faci la preinscripció a través d'aquest enllaç  o trucant a l'Oficina Municipal de Treball al telèfon 938 172 447.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/09/2020


Segueix-nos a :