Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/02/2018

Campanya 'Som gent de profit' als bars i restaurants de Vilafranca

Una part important de la campanya es durà a terme a partir del dilluns dia 19 de febrer fins al 31 de març als 75 bars i restaurants de la població que s'hi han adherit.

Aquest mes de febrer l'Ajuntament de Vilafranca i la Mancomunitat Penedès Garraf han engegat una campanya contra el malbaratament alimentari, sota el títol A Vilafranca, som gent de profit, que compta amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, amb l'objectiu de conscienciar la població de la gran quantitat de menjar aprofitable que acaba a les escombraries i promoure hàbits de consum més responsables. 

Una part important de la campanya es durà a terme a partir del dilluns dia 19 de febrer fins al 31 de març als 75 bars i restaurants de la població que s'han adherit a la proposta, la qual compta amb el suport del Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès. 

Durant la campanya, els establiments adherits portaran a terme les accions següents:
• Disposaran d'un distintiu a la porta d'Establiment adherit.
• Repartiran díptics informatius sobre consells per evitar el malbaratament alimentari.
• Oferiran bosses als clients que no s'hagin acabat l'àpat perquè puguin emportar-se el menjar i el beure que hagi quedat al plat o a la taula cap a casa, amb l'objectiu de promoure bones pràctiques de reaprofitament i normalitzar aquest gest tan estalviador.
• Tindran durant els dies de campanya, uns displays sobre les taules, amb informació general sobre el malbaratament alimentari. 

Entre els diversos actes que es duran a terme durant la campanya hi ha exposicions, col·loquis, punts informatius als mercats, tallers per al públic en general i als centres educatius, etc.
Es pot consultar la llista d'establiment adherits i el programa d'actes de la campanya al web del Servei Municipal de Consum.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/02/2018


Segueix-nos a :