Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
28/05/2018

L’alcalde Pere Regull presenta l’Enciclopèdia Castellera, i en destaca “la profunditat en l’estudi casteller amb l’objectiu de fer-lo créixer”

Roda de premsa

A l'acte hi van assistir Xavier Brotons, director de l’Enciclopèdia, i els autors Pere Ferrando, Joan Beumala i Eloi Miralles.

El passat divendres, 25 de maig, es van presentar a Vilafranca els volums Enciclopèdia castellera. Història I: dels antecedents al 1939. Enciclopèdia castellera. Història II: del 1939 al 2016. L'acte va tenir lloc a l'Auditori de l'edifici de l'Enològica. La presentació va anar a càrrec de l'Alcalde de Vilafranca Pere Regull, de Xavier Brotons, director de l'Enciclopèdia, i dels autors Pere Ferrando, Joan Beumala i Eloi Miralles. A més, també va assistir a l'acte, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, i representants de les 3 colles castellers de Vilafranca. 

En el seu torn de parlament, l'Alcalde Pere Regull, qui va cloure l'acte, va destacar “la gran aportació que suposa aquesta enciclopèdia, en un moment en què el món casteller és més viu que mai, i que sobreviu per si sol, no l'aguanta l'Administració.” Regull també va parlar “de l'encant de l'àmbit casteller, que genera dinàmiques i polèmiques, unió i debat, tot alhora. Però sempre amb un mateix objectiu, el de millorar el fet casteller. L'Enciclopèdia és un element més d'aprofundiment en l'estudi del fet casteller per fer-lo créixer”.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 28/05/2018


Segueix-nos a :