Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/11/2018

Obertes les inscripcions per participar en un Curs d'Autoprotecció i Suport Vital Bàsic

L’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza, el proper dijous 15 de novembre, de 16 a 20h, un curs d'Autoprotecció, Suport Vital Bàsic i DEA.

Aquesta formació, que serà gratuïta, està a adreçada a la ciutadania en general i en concret, a col·lectius que treballin amb poblacions més vulnerables o amb un major risc (monitors/es, entrenadors/es, docents, etc.). Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca. Les possibilitats de sobreviure a una aturada cardíaca depenen de tres factors clau: el reconeixement precoç de l'aturada i l'activació del sistema d'emergències, l'inici precoç de les maniobres de reanimació cardiopulmonar i una desfibril·lació precoç. Així doncs, és molt important que la ciutadania en general anem adquirint coneixements que ens permetin actuar correctament en possibles casos d'urgència i fins i tot, sapiguem utilitzar un desfibril·lador per si es dona el cas que en tenim un a ma. 

El curs anirà a càrrec d'especialistes de SIS Prevenció i es durà a terme a l'Escorxador de Vilafranca. Tothom que hi estigui interessat caldrà que s'inscrigui, abans del 13 de novembre, al web de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, apartat Tràmits, Inscripció al curs d'Autoprotecció i Suport Vital Bàsic. També es poden fer inscripcions presencialment al Servei de Salut Pública, c/ Santa Maria, 2, 1a planta, o bé al tel. 93 8920358. 

Les places són limitades i les inscripcions s'atendran per rigorós ordre de recepció.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/11/2018


Segueix-nos a :