Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/10/2017

Vilafranca acollirà per segon any consecutiu el Festival del Dibuix Big Draw

Big Draw

Vilafranca se suma a aquesta celebració el dissabte 21 d'octubre, oferint sis tallers gratuïts.

El proper dissabte 21 d'octubre, a la tarda, diversos espais del Centre de la Vila acolliran activitats del Festival del Dibuix Big Draw. Vilafranca se suma a aquesta celebració oferint sis tallers gratuïts amb participació oberta a tothom, sense límit d'edat i sense inscripció prèvia. 

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilafranca, ha estat presentada aquest matí pel regidor de Cultura Raimon Gusi, acompanyat de diversos artistes que oferiran els tallers com Anna Mongay, Rebeca Menchón, Marc Sadurní i Fina Raventós, en nom de l'Escola Arsenal. Raimon Gusi ha recordat que la festa va sorgir a Londres l'any 2000 amb l'objectiu de “posar en valor el fet de dibuixar i posar-lo a l'abast del públic. Esperem que sigui un èxit com l'any passat i que la festa es consolidi”. 

Els tallers tindran lloc al carrer Galceran, a la plaça Jaume I, al pati de la capella de Sant Joan, davant del Palau Baltà, a la plaça Santa Maria i a la plaça de la Vila. En cas de pluja els tallers es traslladarien a l'Escorxador. 

L'horari de l'activitat serà entre les 17,30 a les 20h. Enguany s'ha allargat una hora més l'horari per l'èxit de l'any passat que va desbordar les previsions. Unes 200 persones van passar per cadascun dels tallers.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/10/2017


Segueix-nos a :