Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/07/2013

La festa major reforça l’oferta infantil amb una mostra d’espectacles, el dia 2 de setembre

#fmvila13

Una altra novetat és la convocatòria del primer pregonet de la festa major dels petits.

Els Administradors de la festa major presenten les novetats de la programació infantil que s'incorporen aquest any: un pregó infantil que es farà abans de la tronada de la festa major dels petits del dia 1 i una mostra d'espectacles protagonista de les activitats del dia 2 de setembre.
La festa major dels petits d'aquest 2013 incorpora el pregonet, que obrirà la jornada del dia 1 de setembre a les 16.30 hores. Abans de la tronada a l'escenari de la rambla de Sant Francesc, els assistents podran escoltar aquest pregó infantil, a càrrec d'un dels personatges més rellevants de la Vila. El pregonet donarà pas a la tronada i cercavila dels diferents balls de la festa major dels petits.
El Rodaplaces-Tast d'espectacles infantils és una novetat programada per al 2 de setembre a la tarda, que combinarà fins a cinc espectacles variats de petit format. Al matí, un pròleg convidarà a jugar tots els assistents. La Xarxa i el Casal Popular de Vilafranca han sumat il·lusions i energies per oferir aquesta mostra de teatre infantil destinada al públic familiar. Prepareu-vos per rodar per les places de la Vila, assaborint un tast de diverses disciplines escèniques: pallassos, acrobàcies en bicicleta, contes nostrats, titelles i músiques amb instruments inversemblants. Una mostra d'espectacles petits i de qualitat. Com els nostres infants. 

Més informació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/07/2013


Segueix-nos a :