Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
31/07/2013

Els donatius per a la Festa Major 2013 es podran fer a través de tots els canals tecnològics i de pagament de “la Caixa”

 La Caixa Un moment de l'acord

Els Administradors de la Festa Major 2013 han presentat una nova aplicació que permetrà fer els donatius a la festa a través dels canals tecnològics i de pagament de “la Caixa”.

En el marc de col·laboració establert entre l'Obra Social “la Caixa” i la Fundació de la Festa Major de Vilafranca, “la Caixa” posa tota la seva tecnologia de mitjans de pagament a disposició de la Festa, per tal de facilitar els donatius i donar-los una continuïtat en el temps.

Els Administradors han explicat que “a partir d'ara, totes aquelles persones o empreses que vulguin fer un donatiu per la Festa, tenen al seu servei l'extensa xarxa de caixers automàtics i la web”.

L'aplicació que permet aquesta operativa estarà activa les 24 hores del dia els 365 dies de l'any pels canals electrònics (caixers i línia Oberta). Aquest sistema incorpora, per aquelles persones que ho desitgin, la possibilitat d'emetre un certificat fiscal i de rebre informació de les activitats de la Fundació. Així es fa un pas més en la combinació de modernitat i tradició que és la Festa Major, una festa que combina la part lúdica, el folklore i la sensibilització social.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 31/07/2013


Segueix-nos a :