Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/05/2017

La Casa Petita fa una festa per commemorar els seus 20 anys

Cartell

Serà aquest dissabte 20 de maig, d’11h a 14h.

Aquest 2017 l'Espai Familiar La Casa Petita de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès celebra 20 anys al costat de les famílies de Vilafranca, i per això ha organitzat una Jornada Festiva i de Portes Obertes el dissabte 20 de maig, d'11h a 14h. 

La Casa Petita va néixer al barri de Sant Julià el 1997 i el 2007 es va traslladar a la plaça Marià Manent, al barri del Poble Nou, per poder atendre a totes les famílies en un espai pensat i creat perquè infants (de 0 a 4 anys) i adults compartissin un temps exclusiu i de qualitat que els permetés compartir jocs i aprenentatges vitals.
La jornada de dissabte vol ser una festa que representi un punt de trobada de totes les famílies que han vingut a l'espai familiar aquests 20 anys. Per això, les famílies trobaran jocs a la plaça i a les 12 del migdia el grup El Pot Petit animarà a ballar i a cantar a tota la gent. 

Dissabte també serà una jornada de Portes Obertes perquè les famílies vilafranquines que s'estan organitzant el curs vinent puguin valorar la possibilitat d'assistir a La Casa Petita, ja que al matí és una opció per aquelles famílies que han decidit criar i educar els més menuts des de casa, i a les tardes és una bona opció, per als pares i les mares, per poder gaudir d'un temps exclusiu amb els seus infants després d'haver estat tot el dia sense veure's. 

En cas de pluja, es mantindran tots els actes a la mateixa plaça Marià Manent.
La Casa Petita ha estat seleccionada com a Bona Pràctica pel Banc de Bones Pràctiques del Govern Local, impulsat per la Federació de Municipis i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals.
L'any 2016 van fer ús de La Casa Petita 247 infants (de 0 a 4 anys) i 456 acompanyants (mares, pares, avis, germans...).Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/05/2017


Segueix-nos a :