Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/03/2019

Primera convocatòria de subvencions 2019 per activitats culturals i/o festives d’interès públic local

A la convocatòria s'hi poden presentar entitats i persones que programin activitats culturals o festives d'interès públic local durant el període que va de l'1 de gener fins al 30 d'abril de 2019.

L' Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals i/o festives d'interès públic local. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies a partir de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

A la convocatòria s'hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d'interès públic local durant el període que va de l'1 de gener fins al 30 d'abril de 2019. La quantitat total concedida no podrà excedir globalment la quantitat de 8.000 euros.

Les sol·licituds per demanar els ajuts es poden trobar a l'apartat de Tràmits del web municipal.
Les associacions hauran de presentar les sol·licituds telemàticament. 
Les persones físiques podran presentar-les telemàticament o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de Ajuntament del dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 16.30 a 19 h i els divendres i vigílies de festius, de 9 a 14.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/03/2019


Segueix-nos a :