Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
02/07/2013

Pere Regull: “Per cinquè any consecutiu presentem una nova edició del sorteig i es consolida aquesta iniciativa popular”.

Per festa major, et convidem al balcó!

A finals del mes d’agost es farà el sorteig entre les persones que vulguin optar a poder veure des del bacó de la Casa de la Vila els actes principals dels dies 29, 30 i 31 d’agost.

L'Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha presentat una nova edició del sorteig que tindrà lloc previ a la Festa Major i que donarà opció a un total de 9 vilafranquins a optar a gaudir dels actes més destacats de la Festa des del balcó de la Casa de la Vila. Enguany aquest sorteig ja arriba a la seva cinquena edició, i segons explica l'Alcalde, “aquesta iniciativa popular ha assolit un grau d'èxit que ha provocat que ja sigui imitada per d'altres ajuntaments d'arreu de Catalunya durant els seus actes festius”.
La iniciativa del sorteig va ser implementada ara fa 5 anys per l'alcalde Pere Regull i pretén que tots els vilafranquins i vilafranquines que ho vulguin i que mai no seran regidors de l'Ajuntament, administradors o pregoners de la Festa Major, tinguin l'oportunitat de presenciar la festa des del balcó de la Casa de la Vila. Així, un any més, tres persones diferents els dies 29, 30 i 31 d'agost acompanyaran el consistori i la resta de convidats de l'Ajuntament a presenciar des del balcó la mostra folklòrica i l'exhibició castellera a la plaça de la Vila i així poder veure la Festa Major des d'una altra perspectiva.
Aquestes nou persones sortiran d'un sorteig que es farà el dia 27 d'agost, entre aquelles persones que hagin emplenat una butlleta amb les seves dades. La urna es pot trobar des d'avui, 2 de juliol, i fins el diumenge 25 d'agost, al vestíbul de l'Ajuntament i a l'Oficina de Turisme.
És requisit indispensable per poder omplir la butlleta de participació que no s'hagi estat mai regidor/a, ni administrador/a de la Festa Major, ni pregoner/a ni convidat/da al balcó en anys anteriors. Hi podran optar totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d'edat (18 anys) a partir del dia 29 d'agost d'enguany, només es podrà omplir una única butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades, i dipositar-la a l'urna que estarà situada a l'Oficina de Turisme i al vestíbul de l'Ajuntament. En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, també s'escullen 9 suplents per si de cas alguna de les persones agraciades no pot assistir el dia que li pertoca o és impossible localitzar-la.
El nombre de persones que volen optar a presenciar la Festa Major des del bacó consistorial ha assolit una mitjana de 300 persones.

Crida a la col·laboració
L'Alcalde Pere Regull ha aprofitat l'ocasió per fer una crida a empreses, comerços i vilafranquins i vilafranquines perquè “tothom qui pugui, col·labori econòmicament amb la Festa Major. Si volem una festa popular, oberta i gratuïta, tothom hi hem de poder col.laborar d'alguna manera, aportant diners, comprant la samarreta, el programa... És un any difícil i els administradors fan una gran tasca, per això tots els que puguem hem de posar de la nostra part”.
Finalment, l'alcalde Pere Regull va notificar que els convidats al balcó per la Diada castellera de Sant Fèlix del dia 30 d'agost, són Salvador Esteve, President de la Diputació de Barcelona, i Enoch Albertí, catedràtic de Dret Constitucional de la UB, membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional, i conferenciant insitucional de l'Ajuntament de Vilafranca en la darrera Diada de Sant Jordi.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 02/07/2013


Segueix-nos a :