Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/01/2021

Exhaurits els xecs VilaFrancs, la campanya impulsada per donar suport al comerç local

Les persones que encara tinguin VilaFrancs els poden bescanviar fins al dia 6 de gener que finalitza la campanya.

La segona edició de la campanya “Compra amb VilaFrancs, fes comerç de proximitat” ha estat un èxit i ahir, 4 de gener, es van exhaurir tots els xecs que estaven a la venta. Això vol dir que a hores d'ara ja no es poden comprar VilaFrancs però tothom que els hagi comprat prèviament té temps per bescanviar-los fins al dia 6 de gener, dia que finalitza la campanya.

Aquesta segona campanya de VilaFrancs, impulsada per l'Ajuntament de Vilafranca amb el suport de Pinnae i dels establiments adherits, va començar el 23 de novembre i ha comptat amb 184 establiments adherits.

En total, s'han venut 43.416 VilaFrancs de 10€ que equivalen al tot el pressupost disponible: 434.160€ que s'han injectat entre els comerços locals adherits a la campanya en aquesta segona edició. El 4% de la venda s'ha gestionat des dels punts habilitats per donar suport a la venda online: el Fòrum Berger i l'Oficina de Turisme.

A part del comerç local, aquesta campanya també ha significat un estalvi important per a les 8.949 persones que han comprat VilaFrancs.

La segona edició de la campanya VilaFrancs incorporava algunes novetats i millores com, per exemple, que els xecs no estaven limitats per sectors, la millora de la lectura dels codis dels xecs i que la seva compra estava oberta a tothom.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/01/2021


Segueix-nos a :