Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/06/2018

Obertes les inscripcions per participar en dos cursos d'Autoprotecció i Suport Vital Bàsic

Es faran el proper 27 de juny, en horari de matí i de tarda.

L'Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza, el proper 27 de juny, dos cursos, un de matí i un de tarda, d'Autoprotecció, Suport Vital Bàsic i DEA. Aquesta formació, que serà gratuïta, està a adreçada a la ciutadania en general i en concret, a col·lectius que treballin amb poblacions més vulnerables o amb un major risc (monitors/es, entrenadors/es, docents, etc.). 

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca. Les possibilitats de sobreviure a una aturada cardíaca depenen de tres factors clau: el reconeixement precoç de l'aturada i l'activació del sistema d'emergències, l'inici precoç de les maniobres de reanimació cardiopulmonar i una desfibril·lació precoç. Així doncs, és molt important que la ciutadania en general vagi adquirint coneixements que permetin actuar correctament en possibles casos d'urgència i fins i tot, se sàpiga utilitzar un desfibril·lador per si es dona el cas que en tenim un a mà. 

El curs anirà a càrrec d'especialistes de l'empresa de formació en emergències SIS Prevenció i es durà a terme a l'Escorxador de Vilafranca. El del matí serà de 10 a 14h i el de la tarda de 16 a 20h. Tothom que hi estigui interessat caldrà que envií un correu electrònic, abans del proper 25 de juny a l'adreça salut@vilafranca.org. En el correu electrònic s'haurà d'indicar nom, cognoms i telèfon de contacte a més de a quin dels 2 cursos s'està interessat a participar (matí o tarda). Les places són limitades i les inscripcions s'atendran per rigorós ordre de recepció.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/06/2018


Segueix-nos a :