Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/12/2014

Franc Ponti: “Com generar idees i convertir-les en innovacions d’èxit”

Amb aquesta conferència es va cloure el cicle 2014 del Desenvolupa't, un cicle de conferències gratuïtes on hi han participat més de 2.000 persones fins ara.

La setmana passada va tenir lloc a l'Auditori de Vilafranca el cicle de conferències Desenvolupa't per al creixement empresarial i professional, que des del 2012 organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Ajuntament de Vilafranca i que en aquesta ocasió realitza amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, emmarcat dins del programa "Municipi Cooperatiu".
La Jornada ha estat inaugurada per Joan Manel Montfort, regidor de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca, que ha fet referència a: “La innovació com un recurs al qual tenen accés tot tipus d'empreses, tant les de recent constitució com les ja consolidades, des de les més grans a les més petites, i que la innovació també és una eina per aconseguir una posició més competitiva en el mercat mitjançant la diferenciació”.
El ponent d'aquesta sessió ha estat Franc Ponti, que sota el títol Innovant amb design thinking. Un mètode de pensament creatiu orientat a la cerca de solucions a l'empresa, ha parlat de la creativitat i la innovació com dues eines poderoses perquè les persones i les empreses trenquin els seus bloqueigs i barreres donant així el millor de si mateixes.
Franc Ponti dirigeix el centre d'Innovació d'EADA, una de les quatre grans escoles de negocis d'Espanya. És llicenciat en Humanitats, Màster en Societat del Coneixement per la UOC, diplomat en Psicologia Empresarial i Direcció General (PDG) per EADA. Ponti, és professor al Departament de Direcció de Persones des de mitjans dels noranta, especialitzat en l'àrea de creativitat i innovació. Imparteix conferències a escoles i universitats d'arreu del món i és autor d'una gran varietat de llibres, les seves últimes publicacions han estat Passió per innovar, Innovacción i Si funciona, canvia-ho. Aquesta conferència clou el cicle 2014 del Desenvolupa't; un cicle de conferències gratuïtes on han participat més de 2.000 persones des del seu naixement el 2012, organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Ajuntament de Vilafranca que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Servei d'Ocupació de Catalunya.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/12/2014


Segueix-nos a :