Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
09/07/2018

Música a la fresca al pati de la biblioteca Torras i Bages

Cartell

"Com està el pati!" oferirà dos concerts al pati de la biblioteca que combinaran poesia i música acompanyades de degustació de vermut.

Els dijous 12 i 19 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, s'oferiran al pati de la biblioteca dos concerts on es combinarà poesia i música acompanyades de degustació de vermut "La Bandarra".
El dia 12, a 'Versos, jazz i incendis', Aina Torres recita poemes del llibre 'Dos hiverns i un incendi' i també poemes inèdits. Ho fa acompanyada del saxofonista Roger Martínez que crea ambients musicals a partir del significat de les paraules. Un espectacle intens, compacte, dinàmic i innovador.
“La poesia d'Aina Torres transforma la quotidianitat en un territori poètic que forneix imatges poderoses i combinacions lèxiques que aconsegueixen sacsejar el lector. La seva poesia juga a frec de la foscor i la claredat, tot delimitant un territori ple de recursos verbals sorprenents i originals", ha dit el poeta Lluís Calvo sobre el poemari d'Aina Torres.
Roger Martínez, és saxofonista alt i soprano, forma part de diversos projectes musicals. Ha tocat a festivals com el Festival de Jazz de Barcelona, Festival Grec, Cruïlla, Vijazz Penedès, Festival de Jazz de Terrassa, Weinfest Radebeul i Born de Cançons, entre altres. També a sales com Jamboree Jazz Club, Sunset Jazz Club, Nova Jazz Cava de Terrassa, Sala Apolo, Auditori Pau Casals, Palau de la Música i Auditori de Barcelona. El 2015 va treure el seu primer disc com a líder: Valors Humans, que inclou la musicació del poema 'Efímer' d'Aina Torres.
El següent dijous, dia 19, David Ràfols, cantant i guitarra del grup penedesenc Eter, presentarà aquest projecte totalment acústic, amb cançons de l'estil Pop-Rock, temes propis que són creats i cuidats al llarg del seu trajecte musical.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/07/2018


Segueix-nos a :