Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/08/2013

L’estampa de Sant Fèlix 2013, de Lluís Masachs

Estampa de sant Fèlix 2013

L'estampa presenta el sant de cos sencer, amb un aire jove i somrient, i amb una mirada que, a diferència de l’original, es fixa directament en l’espectador.

Els Administradors de la Festa Major han presentat l'estampa de Sant Fèlix que el vilafranquí Lluís Masachs ha realitzat aquest any 2013. L'autor va explicar que treballa en l'encàrrec des del mes de febrer i, des del principi, tenia clar que volia representar el sant de cos sencer. Segons va explicar, va dubtar més a l'hora de dibuixar el rostre i finalment va decidir-se per per un aire jove i somrient, i amb una mirada que, a diferència de l'original, es fixa directament en l'espectador.
El fons de l'estampa, amb domini dels tons blaus i verds, està format de personatges que formen part de la festa i vol ser un homenatge a tots aquells que en formen part i la viuen.
La presentació es va fer al Claustre de Sant Francesc amb la presència de l'autor. Els Administradors van mostrar-se il·lusionats i contents amb el resultat del treball. L'estampa original està realitzada en acrílic sobre paper, del qual se n'ha extret una fotografia per reproduir l'estampa que es repartirà amb el programa. Durant els dies previs a la festa, l'estampa original es podrà veure expoada al taller Zig-Zag, al carrer de la Font. 

Més informació


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/08/2013


Segueix-nos a :