Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/05/2019

Hackató per generar idees innovadores a la reutilització de les ampolles de vidre

Cartell

Una dinàmica intensiva on els participants treballen i complementen experiències i habilitats individuals amb l’objectiu de crear i desenvolupar solucions concretes.

L'Ajuntament de Vilafranca organitza una nova hackató per generar idees i solucions innovadores per a promoure la reutilització de les ampolles de vidre. L'esdeveniment serà dijous, 30 de maig de 15 a 20h, a l'edifici de l'Enològica de Vilafranca. 

El clúster Packaging llança el repte que es treballarà a través de la hackató, una dinàmica intensiva on els participants treballen i complementen experiències i habilitats individuals amb l'objectiu de crear i desenvolupar solucions concretes. Es promou el treball col·laboratiu per a la resolució de problemes i afavoreix la motivació dels participants. Aquest taller d'innovació s'adreça a estudiants, entitats, emprenedors, empreses i a tothom que estigui interessat a participar en aquets tipus de tallers creatius i innovadors. 

L'activitat forma part de l'Ecosistema d'Innovació, un programa cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) que s'està impulsant a l'àmbit Penedès Garraf amb l'objectiu de treballar per aconseguir un territori més sostenible a través del foment de la innovació.

Més informació:
Servei de Promoció Econòmica de Vilafranca
Tel. 93 817 11 69
promocioeconomica@vilafranca.cat Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/05/2019


Segueix-nos a :