Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
30/07/2018

Canvis de trànsit a la Girada per les obres de connexió del nou institut al clavegueram

Aquestes obres afectaran l’avinguda Europa, la rambla Generalitat i el carrer Falcons de Vilafranca.

Les obres de connexió del nou edifici de l'Institut Nou de la Girada amb la xarxa d'aigües residuals i pluvials comportaran talls i canvis de sentit durant unes setmanes al barri de la Girada. Aquestes obres afectaran l'avinguda Europa, la rambla Generalitat i el carrer Falcons de Vilafranca on s'obriran les rases per a la instal·lació de les noves canonades. L'afectació serà a partir del proper dilluns 30 de juliol i en principi durarà unes 4 setmanes.
A l'avinguda Europa l'obertura de la rasa es realitzarà en dues fases, de forma que es garantirà en tot moment el doble sentit de circulació en aquesta via important del barri.
Pel que fa a la rambla Generalitat, es canvia el sentit de circulació del tram entre els carrers Pere Bohigas i Lluís M. Güell per donar accés al pàrquings comunitaris.
El carrer Falcons de Vilafranca de forma transitòria es fa de doble sentit de circulació per tal de donar accés al pàrquings comunitaris i l'accés a aquest carrer serà per la ronda de Mar. Les obres obligaran també a desplaçar els contenidors brossa del carrer Falcons de Vilafranca a l'avinguda Europa.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/08/2018


Segueix-nos a :