Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/02/2018

Comença el cicle de reunions de l’alcalde Pere Regull amb les associacions de veïns de Vilafranca

Reunió Les Clotes

L'alcalde acompanyat de diversos regidors ha iniciat les visites als barris aquest dilluns al vespre a Les Clotes.

L'Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de diversos regidors i regidores de l'equip de govern –Aureli Ruiz, Josep Maria Martí, Joan Manel Montfort, Anna Doblas, Raimon Gusi, Ramon Zaballa i Miquel Medialdea-, va visitar dilluns el barri de les Clotes. Aquesta és la primera reunió de l'any 2018, sent aquesta la que obre un nou cicle de trobades entre l'Alcalde i les associacions de veïns vilafranquines. 

Una quarantena de veïns es van aplegar aquest dilluns al vespre per tal de fer arribar a l'Alcalde un seguit de suggeriments, queixes i comentaris que afecten el barri, i que, en aquesta ocasió, van estar centrades, sobretot, en la redefinició de la plaça del Gas i els seus usos. L'arranjament de voreres o els actes incívics van ser altres temes que es van tractar a la reunió de veïns. 

L'alcalde Pere Regull va obrir la reunió amb una breu introducció de la situació del barri, destacant-ne “les accions que s'han realitzat en el barri durant aquest any, amb una novetat recent com és l'espai obert per a gossos i l'itinerari per a vianants que ocupa la part del darrera del cementiri.” 

L'Alcalde Pere Regull va explicar la importància que té “poder escoltar la veu dels veïns de primera mà, és la manera de conèixer la problemàtica d'un barri. A les Clotes hem pogut avançar molt en la problemàtica de pisos okupats i hem destinat esforços en l'arranjament de voreres, entre d'altres accions que s'han realitzat en aquest barri”. Pel que fa a l'incivisme, “tema prioritari pel nostre equip de govern”, l'alcalde Pere Regull va tornar a insistir en la “importància de la col·laboració ciutadana”, recordant el nombre creixent de denúncies que la policia ha pogut tirar endavant gràcies a la ciutadania.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/02/2018


Segueix-nos a :