Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/06/2017

Concert final del projecte +música

Concert +música

A l'Auditori de Vilafranca amb els alumnes de l'escoles Baltà i Elias, Mas i Perera, i Pau Boada.

El passat divendres 16 de juny va tenir lloc a l'Auditori de Vilafranca el concert final dels 225 escolars que han participat en el projecte +música, que ha implicat els alumnes de les escoles Baltà i Elias, Mas i Perera i Pau Boada, distribuïts per agrupacions instrumentals, de vent metall i vent fusta, les escoles Baltà i Elias i Mas i Perera, i de corda fregada, l'escola Pau Boada. 

L'Ajuntament de Vilafranca es fa càrrec 100% del projecte i, per aquest curs ha tingut el suport puntual de la Diputació de Barcelona pel fet de ser un projecte innovador. El projecte s'ha iniciat a 3r i 4t de primària i, al llarg dels propers cursos, l'aprenentatge continuarà fins a 6è, de manera que tot l'alumnat de cicle mitjà i superior de primària acabi formant part del projecte. Els alumnes aprenen a tocar un instrument musical a l'escola, en formació instrumental, a la classe de música. L'acció s'integra dins el projecte curricular del centre i es desenvolupa en aquestes tres escoles de la població. 

La regidora d'Ensenyament, Xell Montserrat, ha estat l'encarregada de donar la benvinguda a l'acte, en un Auditori municipal ple de pares i mares i familiars que han volgut assistir a la posada en escena del projecte +música. Xell Montserrat ha destacat entre els objectius del projecte, “l'afavoriment que tots els nens i les nenes aprenguin a tocar un instrument musical, la potenciació a través de la pràctica musical, capacitats com la creativitat, la concentració i la disciplina, que repercuteixen positivament en la formació integral dels alumnes o el reforç de l'autoestima a través d'una metodologia de treball coral, on cada alumne és imprescindible.”Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/06/2017


Segueix-nos a :