Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
26/01/2011

Bases del concurs de còmic Operació Còmic

operació còmic

El concurs té per intenció potenciar la creació artística dels joves i promoure la lectura entre el públic jove.

En el marc del projecte Operació Còmic s'engega de nou de manera interdepartamental entre l'Oficina Tècnica de Joventut, el Servei de Cultura i la Biblioteca Torres i Bages, el 2n Concurs de Còmic OPERACIÓ CÒMIC dirigit a la població jove. És un concurs que té per intenció potenciar la creació artística i on els joves creadors han de fer del còmic el seu mitjà d'expressió artística i el llenguatge per reflectir la seva realitat.
El concurs està adreçat a joves que tinguin entre 12 i 30 anys (amb data de naixement entre el 1981 i el 1999), residents a Catalunya. Poden participar de manera individual o per equips.
En aquesta segona edició s'han revisat les bases i s'han millorat en determinats aspectes, per així procurar d'arribar a més joves i incitar més la seva participació:
• Ampliació de les categories: D'una única categoria s'ha passat a dues categories. La categoria A per a joves de 12 a 17 anys i la categoria B per a joves de 18 a 30 anys.
• Les condicions de presentació: La temàtica de les obres continua sent lliure, sempre considerant que les obres hauran de ser originals, inèdites i no premiades en d'altres concursos. L'obra s'haurà de presentar en dos formats diferents: en paper i en digital, i l'extensió serà fins a un màxim de sis pàgines.
• Les modalitats premiades: 
1r Premi Operació Còmic
2n Premi i menció especial
A banda del premi al Millor Jove Autor@ local que serà únic per les dues categories.
Hi podran haver un total de 5 treballs premiats: dos per a cada categoria, i un al Millor Jove Autor@ local.
• La tipologia dels premis: Per aquesta nova edició els premis s'han diversificat en funció de les categories i es compta amb dos tipus de premis: premis en espècies i premis en metàl·lic. A banda, enguany l'organització ha fet una tasca important de recerca de col·laboradors que han volgut implicar-se en el projecte i gran part d'ells participen de manera directa amb els diferents premis.

Termini i veredicte del jurat
Les obres participants es poden fer arribar personalment o per correu postal a:
Oficina Tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
Horari: de dilluns a divendres, de 12 a 14 hores.
SIAJ – Servei d'Informació i Assessorament per a Joves.
Horari: de dilluns a divendres, de 11 a 14 hores; i dilluns i dimecres, de 17 a 20 hores.
El termini de presentació dels treballs és el divendres 14 de març de 2011, a les 14 hores. Seran acceptats tots els treballs que portin aquesta data en el mata-segells de Correus.
La selecció i atorgament dels premis anirà a càrrec d'un jurat, que farà públic el veredicte i el lliurament dels premis al voltant del dia 23 d'abril de 2011, en el marc dels actes de celebració de la Diada de Sant Jordi - Dia Internacional del Llibre. En concret, el divendres 29 d'abril de 2011, a 2/4 de vuit del vespre a la biblioteca Torras i Bages

Zona de descàrrega:
Bases del concurs 2011 (pdf)
Dossier de premsa (pdf)


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/01/2011


Segueix-nos a :