Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
30/07/2018

Gossos i Sopa de pollastre amb ordi obriran la temporada d’El Teatre Cal Bolet i l’Auditori

 nova temporada espectacles L'espectacle de La Perla 29

La nova temporada d’espectacles professionals es presentarà el 19 de setembre, a l’Auditori de Vilafranca.

El dimecres dia 19 de setembre , a les 19h, a l'Auditori municipal de Vilafranca, tindrà lloc l'acte públic de presentació de la nova programació d'espectacles del Teatre Cal Bolet i de l'Auditori (octubre a gener).
La nova temporada obrirà amb el concert de celebració del quart de segle de Gossos. La Gira 25 anys, que duran a terme per arreu del país, farà una parada el 4 d'octubre a l'Auditori Municipal, a les 7 de la tarda, on ens oferiran un recull dels temes més emblemàtics de la seva història.
L'espectacle que inaugurarà la temporada teatral serà Sopa de pollastre amb ordi de La Perla 29. La companyia retrata el declivi d'una família de Londres i el seu desencantament polític. L'obra escrita per Arnold Wesker i traduïda per Manuel de Pedrolo es representarà el dia 14 d'octubre, al teatre Cal Bolet, amb un repartiment de luxe.
La gala, conduïda per l'actor penedesenc Biel Duran, comptarà amb actuacions musicals en directe i amb entrevistes a actors i directors d'algunes de les companyies que tindrem a casa nostra.
L'alcalde de Vilafranca Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, acompanyats d'altres regidors de l'equip de govern, assistiran a l'acte obert al públic, on com ja és habitual hi haurà el sorteig d'entrades i d'un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l'Auditori.
Les entrades estaran disponibles a partir del 20 de setembre a la taquilla del Teatre Cal Bolet per als titulars amb el Carnet d'Amic, i a partir del 23 de setembre, on-line i per a tothom. Les taquilles de Cal Bolet, com ja és habitual, estaran obertes a tothom cada dijous de 6 a 8 de la tarda a partir del dia 27 de setembre.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/07/2018


Segueix-nos a :