Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
03/06/2013

Se celebra una jornada d’iniciació a l’exportació al Centre Àgora

Jornada

La jornada és la primera activitat d’un programa de foment a l’exportació, que continuarà amb una sessió dedicada al marqueting digital en l’àmbit de l’exportació.

El passat dimecres va tenir lloc al Centre Àgora una jornada d'iniciació a l'exportació. Al llarg de dues hores, Adam Papaseit, cap d'Iniciació a l'Exportació de la Unitat d'Internacionalització d'ACC1Ó, va exposar a les 35 empreses penedesenques que van assistir a la jornada, els factors claus i les recursos necessaris per aconseguir les primeres vendes a l'exterior. Triar un mercat estratègic, preparar el procés, seleccionar el canal de distribució més adequat, conèixer l'entorn legal, tenir cura de la imatge que transmet el web corporatiu, els catàlegs dels productes/serveis i les targetes de vista... són algunes de les recomanacions de Papaseit.
També es van presentar diferents recursos que ACC1Ó posa a l'abast de les empreses per iniciar-se en l'exportació. Un bon exemple és el programa Iniciació a l'Exportació, en el que l'empresa compta amb el suport d'un assessor d'internacionalització, un assessor en marqueting digital i un tècnic en comerç internacional, a temps parcial, al llarg d'un any. Altres recursos interessants són les missions empresarials, el programa Mentoring el SAD (Servei d'Assessorament Digital) i el 2B Digital.
A Catalunya exporten actualment 13.800 empreses de les quals prop de 9.000 són PIMES. L'exportació es presenta com una bona oportunitat de diversificació del risc per a les empreses, que estan disposades a invertir temps i recursos, en un projecte d'internacionalització a mig termini.
La jornada és la primera activitat d'un programa de foment a l'exportació, organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Vilafranca i l'Associació Vinícola Catalana, que es desenvoluparà al llarg del 2013. La propera jornada estarà dedicada al marqueting digital en l'àmbit de l'exportació. Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/06/2013


Segueix-nos a :