Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/04/2017

Vilafranca s’omplirà de dansa el proper dijous 27 d’abril

Cartell

La celebració tindrà lloc en tres espais del centre de la Vila entre les 6 i les 8 de la tarda.

Vilafranca és una més de les ciutats catalanes on se celebrarà la commemoració del Dia Internacional de la Dansa establert per la UNESCO per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre, considerat el pare del ballet modern. 

Tres escenaris ubicats a la plaça de la Vila, la plaça Jaume I i la plaça de la Constitució acolliran escoles i grups de diferents estils donant visibilitat a la dansa com a manifestació artística universal. La celebració tindrà lloc el dijous 27 d'abril en aquests tres espais del centre de la Vila entre les 6 i les 8 de la tarda, actuant cada grup o escola en franges de 15 minuts, algunes de forma simultània. 

L'acte està organitzat pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca amb la participació dels grups i escoles següents: Atrezzo Dance Academy, Club Esportiu ARA Gimnàstic Catalunya Vilafranca, Escola de Dansa Assumpta Trens, Escola de Dansa CAS, Escola Montagut, Farasha Dansa Oriental, Gatzara Country, Gimdans i Swing Vilafranca. 

En cas que la pluja obligui a fer canvis en el programa de l'activitat, s'informarà immediatament a través del Facebook del Teatre Cal Bolet, del Twitter de l'Ajuntament de Vilafranca i de Ràdio Vilafranca.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/04/2017


Segueix-nos a :