Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/11/2012

Dinou il·lustradors/es del Penedès participen en la mostra “Biomassa Il.lustra”

Biomassa il·lustra

Dimecres 5 de desembre, a les 8 del vespre, tindrà lloc a la Sala dels Trinitaris la inauguració d'aquesta primera exposició del Col·lectiu d’Il·lustradors de l’Alt Penedès.

Biomassa il·lustra és la primera exposició col·lectiva de Gargot, Col·lectiu d'Il·lustradors de l'Alt Penedès, que organitza conjuntament amb l'associació Entrem-hi, en el marc del seu projecte Biomassa Social del Penedès.
L'exposició està emmarcada en l'Any Europeu de les Energies Renovables, i concretament en la biomassa. Entrem-hi ha engegat un projecte de llarg recorregut que pretén aprofitar els recursos vegetals que origina la vinya per transformar-los en energia calorífica. Per donar a conèixer aquesta nova realitat, l'associació amb finalitat social i el grup d'il·lustradors uneixen esforços des del vessant mediambiental i el vessant artístic, amb la finalitat que tots els ciutadans del Penedès coneguin aquest fet, a la vegada que descobreixen l'art de la il·lustració penedesenca.
Aquesta iniciativa sorgeix de l'empenta de les il·lustradores vilafranquines Eva Sans i Antònia Bonell per agrupar tots els il·lustradors de la comarca, compartir experiències i realitzar projectes comuns.
Els dinou il·lustradors/es de l'Alt Penedès que participen en l'exposició són:
Joan Bricollé, Adrià Giménez, Rosa Guirado, Toni Jiménez, Nenén Giménez, Miquel Àngel Cuesta, Montserrat Batet, Mikel Fuentes, Anna Mongay, Raimon Benach, Antònia Bonell, Ricard Aranda, Eduard Barrobés, Eva Sans, Joan Raventós, Marc Sadurní, Montse Raventós, Núria Tomàs i Ignasi López.
L'acte d'inauguració comptarà amb l'actuació del duet de saxos format per David Miret i Sergi Raya.
L'exposició es podrà visitar a la Sala dels Trinitaris fins al 6 de gener de 2013 i l'horari de visita és de dimecres a divendres de 17 a 20h i dissabtes, diumenges i festius de 18 a 20h.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/11/2012


Segueix-nos a :