Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
24/07/2020

Tall de trànsit dimarts i dimecres amb motiu de l’obra de la plaça de l’Oli

Els propers dimarts 28 i dimecres 29 de juliol es tallarà el trànsit al carrer Marquès d’Alfarràs, i el primer tram del carrer Ferran canviarà de sentit de circulació amb motiu de les obres de remodelació de la plaça de l’Oli.

Els treballs de substitució de la xarxa de sanejament arriben a l'espai de davant la biblioteca Torras i Bages i de l'escola Sant Ramon de Penyafort i per aquest motiu cal tallar al trànsit el carrer Marquès d'Alfarràs i l'inici del carrer Ferran.
Aquest tall de trànsit comportarà que els vehicles provinents tant de la plaça del Vall del Castell com de la plaça Jaume I s'hagin de desviar pel carreró situat a l'alçada del núm. 12 de la plaça de l'Oli i que comunica la plaça amb l'aparcament amb zona blava situat darrera la biblioteca Torras i Bages. Els vehicles hauran de circular per l'aparcament fins al carrer Ferran, per on hauran de sortir en sentit contrari en direcció al carrer Ponent. 

Les restriccions de trànsit abastaran des de les 7 del matí a les 7 de la tarda de dimarts 28 i dimecres 29 de juliol. Està previst que a partir de les 7 de la tarda, un cop finalitzada la jornada, es col·loquin planxes per tal que els vehicles puguin fer el circuit habitual.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 24/07/2020


Segueix-nos a :