Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/09/2018

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Vilafranca del Penedès

Cursa de Transports Urbana

El dijous 20 de setembre tindrà lloc la segona Cursa de Transports Urbana.

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, amb l'objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. El dijous 20 de setembre a les 17,30h s'iniciarà la Cursa de Transports Urbana que organitza l'Associació per a la Promoció del Transports Públic (PTP), per fer un desplaçament a peu, bicicleta, moto, cotxe o bus des de la seu de diverses associacions de veïns i veïnes de Vilafranca fins a l'Escorxador. La cursa es podrà seguir en temps real des de l'Escorxador, on hi haurà jocs infantils, de 17 a 19h, i berenar a l'arribada dels participants. Podeu fer les inscripcions i trobar més informació en aquest enllaç.

El mateix dijous, a les 18h, a l'Escorxador, es farà un Taller de reparació de bicicletes, on s'ensenyarà com reparar una punxada, canviar una roda o ajustar els frens. Podeu inscriure-us per correu electrònic a mediambient@vilafranca.org.  

El divendres 21 de setembre, MEC Carsharing t'ofereix la possibilitat de provar gratuïtament un vehicle elèctric, en horari de matí o de tarda. Per poder-ho fer, cal enviar un correu a info@meccarsharing.com.

Finalment, el diumenge 23 de setembre, a les 12h, tindrà lloc la ja tradicional Pedalada Verda que organitzen els Castellers de Vilafranca, que aquest any es farà el diumenge al matí. El punt de sortida és la rambla Sant Francesc i després d'un recorregut pels carrers de Vilafranca, es tornarà a la mateixa Rambla.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/09/2018


Segueix-nos a :